Innovatieve onderzoeksexperts
programmeurs en ontwikkelaars

 

Dit zijn wij
Wij zijn een netwerk van ervaren onderzoekers, programmeurs, projectleiders en methodologen met een eigen veldwerkorganisatie. Op flexibele basis schalen wij onze organisatie op met specialisten in o.a. de domeinen verkeer, zorg, e-commerce en communicatie.


Onze missie
Moderne, betaalbare oplossingen bieden voor onderzoeksvragen.


Onze visie
Creativiteit en innovatie garanderen blijvend passende oplossingen voor onderzoeksvragen. Het bieden van de beste onderzoeksoplossingen is ons belangrijkste doel. Kennisdeling met onderwijsinstellingen en andere kenniscentra zorgen voor het optimale klimaat voor blijvende innovatie.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Social return
Wij werken zo mogelijk samen met organisaties die werk bieden aan mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt (voorheen SW). De infrastructuur van ons bureau is volledig schaalbaar en maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande faciliteiten, zodat resources optimaal benut worden.

Onderwijs: Op de Educationpagina bieden we artikelen aan voor studenten t.b.v. onderzoekstentamens 'Methoden en Technieken I en II' en de eindscriptiefase in het HBO.

Calculator: De online (steekproef)calculator met uitleg, is een praktisch hulpmiddel voor studenten en startende onderzoekers..

Historie: The Research Company verrichtte tot 2004 onderzoeksopdrachten als onderdeel van een praktijk-leeromgeving voor HBO-studenten.
Sinds 2005 zijn we zelfstandig en hebben ons omgevormd tot een netwerkorganisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van onderzoek, onderzoeksinnovatie en software-ontwikkeling.

  

 

 

Alex Feijt
- Enthousiaste puzzelaar -

Algemeen manager
 

 

 

 

Marcel Feijt
- Software kunstenaar -

Senior Programmeur
 

 

 

  

 

 

Aziz el Kaddouri
- Veldwerkgoeroe -

Productspecialist Doelgroepenonderzoek

 

 

  

 

 

Martin van Leerdam
- Nerd -

Productspecialist data-analyse